петък, 3 юни 2016 г.

Just tried: Golden Rose Liquid Matte Lipsticks

Манията по матовите течни червила продължава да се вихри в козметичния свят с пълна сила, а аз продължавам да купувам :) За съжаление разнообразието на българския пазар не е голямо (Сефора, вкарайте малко нови цветове от вашите, де!), особено в дрогерийния клас. Затова веднага се втурнах да пробвам новото предложение на Голдън Роуз и бързам да споделя първи впечатления.


Golden Rose Longstay Liquid Matte Kissproof Lipstick (5.5 мл за 7.20 лв на щандовете на марката и тук) е дълготрайно течно червило с матов финиш. Цветовата селекция е доста приятна и предлага по нещо за всеки (има цели 12 цвята), като за мен тоталният хит е номер 10 - лилавo-сивкав нюд, мега актуален цвят в момента. 

Апликаторът е със сравнително стандартна форма и за мен е удобен, дори за нанасяне на по-тъмните цветове. При мен този тип червила изглеждат най-добре, когато са напластени постепенно и в този смисъл най-практично е да "изцедите" добре излишния продукт от апликатора в гърлото на опаковката и да започнете да разнасяте по устните минимално количество продукт, като добавяте още при нужда. Нанасянето на течни матови червила като цяло е малко пипкава работа - ако ви е трудно да докарате гладък контур, пробвайте с молив за устни.
Покривността е удивителна, пигментацията изключително плътна и равновмерна при всички цветове, които пробвах. Спокойно можете да потриете устни една в друга за финал на нанасянето преди червилото да "стегне", за да разпределите цвета съвсем равномерно, не става на петна и не се прецаква. Щом изсъхне, цветът се запечатва и макар да оставя леееееки следи при целувки, има отлична издържливост. Тествах за максимум от около 5 часа с усилено пиене, ядене и дърдорене (:)) и дори най-тъмният цвят, който имам, изглеждаше добре. Накрая, разбира се, щеше да му се отрази добре леко освежване, но се беше износил равновемрно и без да ми се размаже по цялата физиономия :) Като стана дума за освежаване - директно нанасям допълнително отгоре, не се напластавя грозно, даже напротив.

Изсушават устните, колкото всяко матово червило - по-скоро бих казала, че са комфортни и не съм имала някакви особени проблеми в тази посока. Добра ексфолиация на устните преди нанасяне никога не вреди :)
С две думи: горещо препоръчвам! На българския пазар в този ценови клас (че и в по-висок!) няма друг такъв продукт и съм наистина впечатлена. Аз лично ще си взема още цветове :)

3 коментара:

  1. Тази 10ка ми е толкова мечтана хахахах Нямам търпение да се прибера в България и да атакувам магазините! хаха

    ОтговорИзтриване
  2. Когато се освободя отивам да ги търся. Аз си харесах 01.

    ОтговорИзтриване
  3. Аз пък си харесах кафеникавия цвят, който беше след 10-ката, не му помня номера. Иначе си взех динено червено - 06 - малко ми лепне и малко ми подчерта линиите на устните,но като цяло съм много доволна и го харесах повече от течните червила на Буржоа :)))

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...