четвъртък, 22 ноември 2012 г.

Golden Rose Jolly Jewels

Здравейте!

Минавам на бързо, за да ви покажа няколко лака на Golden Rose от серията Jolly Jewels. Изключително приятно изненадана съм - глитърите са доста трудни за "докарване", но тези са със страхотна пигментираност и се нанасят безпроблемно.

Golden Rose Jolly Jewels 102, 105, 108, 110, 111


Още нямам впечатления от издържливостта, но не би трябвало да е проблем, имайки предвид, че глитърите са доста упорити. Ако имате затруднения със свалянето, препоръчвам метода, показан от Пух тук.

За момента можете да ги намерите на щанда на Голдън Роуз в Мол ъф София на цена 4,50 лв, а от декември - и при другите разпространители на марката. Според мен са страхотен акцент за наближаващите празници!

Golden Rose Jolly Jewels 102, 105, 108, 110, 111
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hi, girls!

I just wanted to quickly show you a bunch of polishes from the new Golden Rose Jolly Jewels line. I am pleasantly surprised - glitters are hard to do and these are very pigmented and rather easy to apply.

They retail for around 2 euros around here and will be available on all Golden Rose stands in the beginning of December. Just in time for the festive season!

6 коментара:

  1. Отговори
    1. Така е! Чакам нетърпеливо да дойдат и останалите от колекцията :)

      Изтриване
  2. Май само аз още не съм се обзавела:((Чудничко ти стоят - и като гледам и 5те са в списъка ми:)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хайде, че нямам търпение да видя какво ще измайсториш с тях! :)

      Изтриване
  3. Лелеее, доживях да видя такова нещо и на нашия пазар!!! Браво на ГР, че се сетиха да го направят! Такива лакове има ръчно изработени и се продават само в Етци, което само по себе си означава "скъпи в сайта и още по-скъпи след доставката от Америка до България". Ще се пробва в най-скоро време, разкоооош!

    ОтговорИзтриване
  4. Здравей, Зайче :)
    Избрах блога ти за продължение на таг Blog Your Heart Out. Надявам се да се включиш :) Може да видиш подробности в моя блог: http://www.dropsofrainbow.com/2012/12/blog-tag-blog-your-heart-out.html
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...