събота, 20 октомври 2012 г.

Pink giveaway

Здравейте, момичета!

Отдавна се каня да направя този giveaway и мисля, че сега имам подходящ повод. Както знаете октомври е месец за борбата с рака на гърдата и символичният му цвят е розово. Затова искам и аз да подкрепя, макар и само морално, всички които са имали досег до тази болест и да изразя съпричастност като ви подаря тези розови нещица. В семейството ми имахме съприкосновение с тази коварна болест и искам само да ви напомня: преглеждайте се! Сами проверявайте гърдите и задължително правете профилактичен преглед при мамолог веднъж годишно, независимо от възрастта ви, особено ако имате фамилна обремененост!


А сега да минем към по-ведрата част - подаръците! Една от вас ще спечели всички тези козметични красоти:

- Maybelline Color Tattoo 65 Pink Gold
- NYX Cream Blush CB 05 Glow
- NYX Soft Matte Lip Cream SMLC02 Stockholm
- Revlon Colorburst Lip Butter 080 Strawberry Shortcake
- Cathrine Arley Holographic Nail Polish 804

Играта е междунарoдна и условията за участие (трябва да изпълните и двете, за да участвате!) са следните:
- Трябва да сте последовател на блога в Google Friend Connect и/или да сте харесали страницата във Facebook тук
- Да ми напишете коментар от профила си под тази публикация или под съответната публикация за giveaway-a във Facebook като ми кажете каквото ви душа иска - какви цветове обичате да носите през есента, какво ще правите довечера или просто "Здрасти" :)

Това е! Победителят ще бъде избран в понеделник, 5 ноември, така че можете да се включите до неделя, 4 ноември, 12 часа вечерта българско време :)

----------------------------------------------------------------------------------------------


Hi, dearest!

Since October is Breast Cancer Awareness month, I thought it was a good time to finally do a giveaway in the thematic pink colour. I wanted to send out my support to everyone who has ever been in any way affected by this horrible disease. We had a case in my family a few years ago and thankfully everything ended well but I want to remind you to chеck your breasts regularly - by yourself and by a doctor at least once a year, no matter what your age is.

And now on to the more cheerful part - the presents! One of you will win all of these beauty goodies:

- Maybelline Color Tattoo 65 Pink Gold
- NYX Cream Blush CB 05 Glow
- NYX Soft Matte Lip Cream SMLC02 Stockholm
- Revlon Colorburst Lip Butter 080 Strawberry Shortcake
- Cathrine Arley Holographic Nail Polish 804

The giveaway is international and the rules (you have to do both to be entered!) are the following:
- You have to follow the blog on Google Friend Connect and/or like Funny Bunny's page on Facebook here 
- You should write a comment from your profile under this blog post or under the respective post on Facebook, telling me what your favourite autumn colours are, what you're doing tonight or just whatever you feel like :)

That's it! The winner will be picked on Monday, 5 November, so you can join by midnight EET on Sunday, 4 November.

38 коментара:

  1. Здравей,радвам се че подкрепяш макар и пот този начин,и насърчаваш хората да се преглеждат.Аз също в семейството си имахме случай с лошата болест.До сега не съм печелила и ще стискам палци както на мен така и на другите момичета.Есен е,този сезон сякаш си падам по златистите или по-точно топлите тонове,било то кафяво,млечно розово и т.н. :))

    ОтговорИзтриване
  2. Хубаеа идея! Супер подаръци, които няма да крия половината от тях си мечтая да имам от много време. Щастливец ще е този, който ги получи :) успех на всички!

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесна инициатива, благодаря ти, че напомняш за риска по толкова мил начин :) Надявам се, че случаят в семейството ти все пак е бил успешно разрешен.
    Аз все още съм в търсене на есенните си цветове - всяка година сякаш прескачам този сезон и от свежи и летни минавам направо на тъмните зимни тонове.. В момента изпробвам злато и бронз - цветове, каквито никога досега не е имало в козметичната ми чантичка - и сякаш ми допадат.. Ще видим :)

    ОтговорИзтриване
  4. Много добър призив!
    Есента е един от любимите ми сезони, хем не е много топло, нито пък много студено, а природа е приказно пременена в есенни цветове.
    Любимият ми цвят за есента е златото.
    Успех на всички :)
    п.с страхотни подаръчета си подбрала :)

    ОтговорИзтриване
  5. Здравей и от мен,на всички желая успех и да обърнат внимание на призива ти за рака на гърдата,а не толкова на наградите,които са страхотни няма спор :)

    ОтговорИзтриване
  6. Здравей! Инициативата ти да припомниш за редовните профилактични прегледи е чудесна! Харесвам есента, особено "циганското лято", което за щастие тази година доста се задържа:) Цветовете, които обичам да нося през есента са лилаво, златно, розово, червено на устните понякога:) Поздрави от мен, блогът е чудесен!

    ОтговорИзтриване
  7. Много смислен giveaway. Поздравявам те!
    И благодаря за чудесните подаръци. Дори самата възможност да спечеля нещо ме кара да се усмихна. Дано всички имаме повече поводи за усмивки:)

    ОтговорИзтриване
  8. Здравей! Много ми хареса поста ти и блога ти като цяло :) Надявам се, че много жени ще обърнат внимание на призива ти! Подаръците са жестоки :) Любимите ми есенни цветове са златно, сребърно и червено. Поздрави от мен http://bygabriela24.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  9. Изключително оригинален начин да подкрепиш месеца за борбата с рака!Страхотно!Дано все по малко хора страдат от тази коварна болест!

    ОтговорИзтриване
  10. Много хубава идея, подкрепям с две ръце - дори и само едно напомняне за прегледа е достатъчно да спаси живот, така че въобще не е само морална подкрепа :)

    ОтговорИзтриване
  11. Дано все повече жени да приемат прегледа от специалист като нещо задължително и да превърнат редовното самонаблюдение в рутина.

    ОтговорИзтриване
  12. Много ми харесва идеята ти. Дано публикацията ти достигне до повече жени и дано ги накара да бъдат малко по-отговорни към себе си и здравето си.

    ОтговорИзтриване
  13. Браво за добрата кауза,която си избрала! Важно е да се подкрепяме и подсещаме ,че здравето ни е преди всичко. А особено такава болест като рака не бива да се пренебрегва. :)

    ОтговорИзтриване
  14. Ех, че хубава идея. Наистина е важно да не пренебрегваме здравето си.

    ОтговорИзтриване
  15. Напоследък доста се замислям за преглед при специалист. На мой близък откриха рак на гърдата. Хубавото на Англия е, че хората реагират толкова бързо. Веднага всички изследвания бяха вкарани в действие. А не след много, и операция. Всичко е наред. Да благодарим на Господ. Но факта как изведнъж се случи... и как изобщо не предполагаш, че може да имаш нещо такова... е доста стряскащ. И тук е малко смешната част. Btw, радвам се, че Тя все още имаше чудесно чувство за хумор. Понеже не знам какво точно трябва да представлява бучката... Та, една вечер си се поопипахме. Аз, за да придобия някаква представа какво да търся. И тя, за да се убеди, че аз нямам. :-) Доста се посмяхме, когато ни спипаха :D
    P.S. Много приятно ми стана от изненадата ти! Благодаря!

    Момичета, самопреглеждайте се редовно!
    Поздрави!
    Ди

    shiderova.blogspot.co.uk

    ОтговорИзтриване
  16. Страхотна идея! Браво :)
    Аз имах доброкачествени тумори - два броя, в ранна тийн възраст и оттогава не пропускам да се прегледам... Слава Богу, към днешна дата съм здравичка и всичко е наред, само един белег от операцията ми е останал, но той е, за да ми напомня колко е важно да сме сериозни към себе си!
    Още един път прекрасна идея! (hug)

    ОтговорИзтриване
  17. Страхотен giveaway си спретнала! Особено тематичен! Всички жени трябва да си изградим навика да се проверяваме, думи от рода на "на мен не може да се случи" няма как да ни предпазят за съжаление..

    ОтговорИзтриване
  18. Здравей! Идеята ти е прекрасна! Хубаво е да се напомня на хората, че здравето е най-важното и за нуждата от редовна профилактика. Но за жалост повечето хора посещават лекар когато нещата станат сериозни..
    Хубава неделна вечер! :)))

    ОтговорИзтриване
  19. Здравей измислила си го много добре.

    ОтговорИзтриване
  20. Много добър повод за giveaway. А и нещата,които си подбрала са в тон с тази хубава инициатива.
    Относно есента, много обичам красотата, която настъпва, пъстрите дървета, но кафявото хич не е моя цвят :)

    ОтговорИзтриване
  21. Страхотна идея! А розовото ми е един от любимите цветове! :)

    ОтговорИзтриване
  22. Здравей!Страхотен giveaway,а и поводът наистина е добър - трябва да покажем,че сме съпричастни към всички,които за съжаление познават от близо тази болест.Есента ми е много любим сезон и обожавам да нося през него по-земни цветове - кафяво,бежово....Обичам и nude грима.

    ОтговорИзтриване
  23. Здравей! Не мога да кажа, че поводът на кампанията е добър, защото за съжаление и днес все още има жени, които дори умират от тази коварна болест. Единственото, което радва е че се организират всевъзможни събития за подкрепа и превенция. Важно е да сме съпричасни и да се преглеждаме редовно. Поздравления за giveaway-я идеята е страхотна и е с послание :) А сега и аз да си кажа колко много обичам есента с всичките и цветове и възможности за ексериментиране в грима и оутфитове :)

    ОтговорИзтриване
  24. Здрасти! Радвам се, че броят на българските beauty блогъри се увеличава и че имам възможност да се информирам за нови и интересни продукти от свои сънароднички!
    Относно кампанията за рака на гърдата - наскоро се убедих за необходимостта от редовни прегледи за съмнителни образувания и се надявам все повече жени да започнат да обръщат внимание на профилактиката, защото както всички знаем в някои случаи ранното диагностициране се оказва животоспасяващо.
    Много ми харесват продуктите от giveaway-я! Желая ти всичко хубаво!

    ОтговорИзтриване
  25. Адмираций за това което правиш!!! Може да е малко но е от сърце :) Дано все повече хора станем съпричастни към тази коварна болест...

    ОтговорИзтриване
  26. Поздравления за прекрасната идея :) Страхотен начин да напомниш за нещо толкова важно, колкото превенцията на рака на гърдата!

    ОтговорИзтриване
  27. Много добра идея! Подкрепям каузата, редовните прегледи наистина са много важни и жените трябва да започнат да си обръщат внимание. Поздрави :)

    ОтговорИзтриване
  28. Здравей! :) Поздравления за идеята ти, наистина е много добра! :) Любимият ми цвят е розов, още от дете ми е любим. Надявам се все повече хора да обърнат внимание на себе си, защото болестта е коварна и е трудно да се пребориш с нея...особено, ако нямаш някой до теб. Отново поздравление за идеята ти! :)

    ОтговорИзтриване
  29. Каузата ти е много благородна.Съжалявам че твоето семейство е било засегнато.
    Поздрави за това че призоваваш по-често да се преглеждаме и за страхотната идея !!!!!

    ОтговорИзтриване
  30. Здравей! Аз съм ново фолоуърче и много се радвам, че попаднах на твоя блог (честно казано не бях запозната с факта, че има толкова много български блогъри!). А това че правиш giveaway се оказа бонус, първоначално си мислех да не участвам, но Lip Butter-a на Revlon тотално промени решението ми! :D А и мисля, че повода по който го правиш е много добър и задължително трябва да се уважи (:

    ОтговорИзтриване
  31. Здравей! Благодаря за giveaway-a !! :)))

    ОтговорИзтриване
  32. Здравей! Възхищавам ти се за идеята, наистина каузата е много благородна. Надявам се повече хора да си обръщат внимание все по-редовно, защото превенцията е от изключителна важност :(

    ОтговорИзтриване
  33. Здравей :))) Много добра идея :)

    ОтговорИзтриване
  34. Чудесна инициатива, поздравявам те сърдечно :) Подбрала си и много хубави продукти, които да подариш :)

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...